Nivor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIVOR voor ondernemingsraden

Samen bouwen we aan sterke ondernemingsraden

 

Welkom bij NIVOR, het netwerk voor iedereen die in een ondernemingsraad of andere vorm van medezeggenschapsraad zit. NIVOR is ontstaan vanuit de grote behoefte van medezeggenschappers om kennis en ervaring met elkaar te kunnen delen. NIVOR wil dit graag faciliteren, gratis en zonder verdere verplichtingen.

 

NIVOR is het online platform voor ondernemingsraden

Als OR-lid ben je op zoek naar nieuwe inzichten en ervaringen. Je doet alles om je werk in de OR goed te doen. Dan is het online platform NIVOR er voor jou. Samen met alle OR-leden in Nederland deel je op NIVOR kennis en ervaring, volg je relevante trainingen van de beste opleiders en kom je in contact met absolute experts. 

De voordelen van NIVOR:

  • Inzicht in kennis en ervaring leden;
  • Direct contact met alle leden;
  • Direct contact met deskundigen;
  • Ruim 400 gecertificeerde trainingen;
  • Webinars over actuele onderwerpen;
  • Online persoonlijkheidstesten;
  • Actueel nieuws direct beschikbaar;
  • Alles wat je moet weten in één kennisbank.
Banner_gratis_training_mei.png

Gratis training voor nieuwe leden

Start de training
Banner_gratis_training_mei.png

Gratis training voor nieuwe leden

Start de training

Direct contact met alle leden

Elk OR-lid in Nederland kan gratis en zonder verdere verplichtingen aan NIVOR deelnemen. Hiervoor hoeft u alleen een persoonlijk profiel aan te maken. Vanaf dat moment kunt u starten met het delen en uitwisselen van kennis en ervaring met andere OR-leden via ons online platform. 

 

Direct contact met deskundigen

Naast deze onderlinge ondersteuning heeft NIVOR al tientallen professionals bereid gevonden om zich als specialist aan het platform te verbinden. Deze specialisten staan dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden o.a. op het gebied van medezeggenschapsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, financiën, ICT, HR, arbeidsomstandigheden, veiligheid, arbeidsvoorwaarden en pensioenen en diverse andere vraagstukken waar u binnen de OR mee te maken heeft. Op deze manier bouwen we samen aan sterkere ondernemingsraden!

 

NIVOR is meer…

Ons online platform is ook een bibliotheek die elke dag gevuld wordt met meer kennis en informatie. Het is een schoolplein waar u kunt kiezen uit relevante leermodules, compleet met certificaten en diploma’s. En het is een dorpsplein waar toevallige ontmoetingen tot onverwacht nieuwe initiatieven kunnen leiden. 

Kijk rustig rond in ons volledige aanbod. Wanneer u bijvoorbeeld een van de opleidingen uit ons aanbod wilt volgen, dan vragen wij daar een vergoeding voor. U kunt dan een betaald abonnement op NIVOR nemen. Dan zijn alle opleidingen uit ons aanbod daarbij inbegrepen. Zolang u echter alleen kennis en ervaring met anderen wilt delen, blijft NIVOR gratis

 

Met NIVOR sta je sterk als OR-lid

Kortom: NIVOR is er helemaal op gericht dat u als lid van de ondernemingsraad steeds goed beslagen ten ijs kunt komen. Dus wacht niet langer en ga naar NIVOR en maak direct gratis en zonder verdere verplichtingen een persoonlijke profiel aan.