Wat is Nivor?

NIVOR is een digitaal platform voor OR-leden. OR-leden zijn mensen met een passie voor hun organisatie en de mensen die daar werken, net als u. U praat graag mee over de manier waarop uw organisatie zich ontwikkelt, welke kansen uw organisatie biedt aan uw collega’s en hoe eventuele risico’s en knelpunten zo goed mogelijk kunnen worden opgelost. En natuurlijk wilt u zichzelf daarin ook verder ontwikkelen. Daarvoor zorgt NIVOR.

 

Wat doet Nivor?

NIVOR doet zelf eigenlijk niks. U en uw NIVOR-collega’s maken van de ondernemingsraad in Nederland een nog groter succes, doordat u zich verder bekwaamt in belangrijke vaardigheden als analyseren, beoordelen en onderhandelen. Als u merkt dat uw bijdrage aan de besluitvorming in uw onderneming meer gewicht in de schaal legt en er beter naar uw opvattingen wordt geluisterd. Dankzij NIVOR wordt dat mogelijk.

 

Hoe doet Nivor dat?

Het zal u wellicht verbazen, maar in feite doet u dat zelf. Doordat u in contact treedt met OR-leden van andere bedrijven in uw sector, of zelfs daarbuiten. Of doordat u de juiste ondersteuning in huis haalt, die uw ondernemingsraad ècht een stap verder helpt. En doordat u zichzelf bekwaamt door kennis en vaardigheden op te doen middels webinars, online cursussen en Whitepapers. Ook organiseert NIVOR regelmatig ontmoetingen voor alle leden rond actuele thema’s. Kortom: netwerken doet u voortaan met NIVOR!

 

Wat mag u van Nivor verwachten?

NIVOR heeft de ambitie om alle mensen die de verantwoordelijke taak van OR-lid op zich genomen hebben, met elkaar in contact te brengen. U kunt zichzelf presenteren aan al deze collega’s en duidelijk maken waar u zelf goed in bent. U hebt hen iets te bieden en daar zal iedereen graag gebruik van willen maken. Of het nu gaat om een simpele tip hoe je effectiever kunt vergaderen (want u doet dat al!), over een checklist die u hebt opgesteld toen uw bedrijf ging verhuizen, of om het uitwisselen van ervaringen over de manier waarop uw onderneming met tegenslag is omgegaan – elk OR-lid heeft iets te bieden en kan hulp en steun gebruiken. Dat wil NIVOR optimaal faciliteren.

 

Welke diensten staan online?

NIVOR kent op dit moment de volgende diensten:

  • Persoonlijk Profiel
  • Online OR-Academy
  • Kennisbank